Pomůcky pro řezání / Stabilizace
Spotřebitel očekává optimální konzistenci, křupavou chuť a atraktivní vzhled při požitku z delikátních uzenářských specialit.
Abychom splnili tato očekávání, je nezbytné ideálně sladěné pomocné prostředky pro mletí, které zajišťují stabilní vazbu masa a vody. Standardní produkt obvykle nedává požadovanou stabilizaci. Proto pro vás sestavíme vhodné pomocné prostředky pro optimální stabilizaci vašeho konečného výrobku - samozřejmě s ohledem na vaše požadavky - s fosfátem nebo bez něj, atd. Pokud je vyžadována ještě silnější vazba vody, může být navíc do směsi zapracováno zahušťovadlo, jako je například karagen, škrob nebo xanthan. Na přání můžeme také sestavit kombinovaný produkt včetně komponentů pro zbarvení. To navíc zaručuje bezpečné zbarvení a podporuje udržení barvy. Rádi vám také připravíme kompletní směs včetně chuti.